تعیین دماي انحلال پتاسیم نیترات

بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما بهترین مکان برای نمایش تبلیغات شما

آخرین نطرات کاربران

اميرحسين - واقعا دستتان درد نكند - 1392/2/17
قنبرآبادی - سلام.ممنون فقط لطفا اگه برنامه مقاله را هم داریدلطف کنید.مرسی - 1392/1/9
لولو - http://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(10).gifhttp://loxb log.ir/images/smilies/smilhthttp://loxblog.ir/images/smiliht tp://loxblog.ir/images/smilieshttp://loxblog.ir/images/smili es/smile%20(26).gif/smile%20(30).gifes/smile%20(3)http://loh ttp://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(27).gifxblog.ir/ima ges/smilies/smile%20(14).gif.giftp://loxblog.ir/images/smili eshttp://loxblog.ir/imhttp://loxblog.ir/images/smilies/smile %20(30).gifages/smilies/smile%20(12).gif/smile%20(5).gife%20 (10).gifhttp://loxblog.ir/images/smilies/smile%20(29).gif - 1392/1/5
سارا - سلام این ازمایشهای جالب را از کجا اوردین
اطلاعات اولیه برای طراحی این ازمایش ها یا اینکه چی با چی چه واکنشی میده را چه طور؟:- )) - 1391/12/3
عالیه ازسایتای دیگه خیللی بهتره - };-};-};-};-};-};- -)-)-)-) - 1391/12/2
فلاحتکار - سلام

خسته نباشید.

من با نصب برنامه مشکل دارم.نمینونم برنامه رو باز کنم.

اگه میشه کمکم کنید.ممنون - 1391/11/30
یگانه مختاری - شرحی که داده شده است زیاد واضح نیست: - 1391/11/28
mino - dar kol khob bod. vali age vase hame azmayesh ha aks mizashtid behtar mishod. - 1391/11/26
SARA - مرسی مطلب خوب ومفیدی بود... - 1391/10/19
7887 - لطفا آزمایش های جالب برای دوم راهنمایی باشند ولی نه آزمایش های گتاب - 1391/10/13

امکانات جانبی


تعیین دماي انحلال پتاسیم نیترات

بازدید: 8791

 

[تصویر:  KNO3-Solution.jpg]

تعیین دماي انحلال پتاسیم نیترات


گرماي انحلال

گرمایي است که به ھنگام حل شدن مواد درحلال بامحیط اطراف مبادله مي شود . بااندازه گیري تغییر دماي حلال پس از انحلال ماده مي توان گرماي انحلال را محاسبه نمود.
انحلال مواد درحلال طي سه مرحله انجام مي پذیرد.
  • درمرحله اول جاذبه بین بعضي از ذرات حلال ازبین مي رود ،درنتیجه این مرحله گرماگیر است.
  • در مرحله دوم جداشدن ذرات حل شونده صورت مي گیرد که این مرحله نیز گرماگیر خواھد بود.
  • اما درمرحله سوم بین ذرات حلال وحل شونده جاذبه برقرار مي شود،که درنتیجه آن گرما آزاد خواھد شد.


برای دانلود متن کامل این گزارش کار آزمایشگاهی بر روی لینک دانلود زیر کلیک کنید:


فایل‌(های) پیوست شده
.pdf  تعیین دمای انحلال پتاسیم نیترات.pdf (اندازه: 483.11 KB / تعداد دفعات دریافت: 63)
بنزن و انرژی رزونانس دسته: مباحث عمومی شیمی آلی Benzene 350x302 بنزن و انرژی رزونانس به کمک انرژی های پیوند می توان گرمای تشکیل یک ماده را محاسبه کرد. این محاسبات برای صدها مولکول بیش از یک و یا دو کیلوکالری هرگز اختلاف ندارد. اگر اختلاف زیادی دراین مورد مشاهده شود پدیده دیگری اتفاق افتاده است. مثلا دربنزن.

اطلاعات بیشتر در:
http://www.chemistmag.com/portal/?p=5559
Copyright © www.chemistmag.com
می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: سه شنبه 28 مرداد 1393 ساعت: 15:7 منتشر شده است
نظرات()

درباره ی چدن چه می دانید؟

بازدید: 5170
چدن (cast iron) ، آلیاژی از آهن- کربن و سیلیسیم است که همواره محتوی عناصری در حد جزئی (کمتر از ۰.۱ درصد) و غالبا عناصر آلیاژی (بیشتر از ۰.۱ درصد) بوده و به حالت ریختگی یا پس از عملیات حرارتی به کار برده می‌شود. عناصر آلیاژی برای بهبود کیفیت چدن برای مصارف ویژه به آن افزوده می‌شود. آلیاژهای چدن در کارهای مهندسی که در آنها چدن معمولی ناپایدار است به کار می‌روند. اساسا خواص مکانیکی چدن به زمینه ساختاری آن بستگی دارد و مهمترین زمینه ساختار چدن‌ها عبارتند از: فریتی ، پرلیتی ، بینیتی و آستینتی. انتخاب نوع چدن و ترکیب آن براساس خواص و کاربردهای ویژه مربوطه تعیین می‌شود.

ادامه مطلب را ببینید

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: شنبه 17 خرداد 1393 ساعت: 17:54 منتشر شده است
نظرات()

منابع عمومی آب : ترکیبات آب و راههای سالم سازی آن برای نوشیدن

بازدید: 3721
 

شاید آب مهم ترین ماده مغذی در رژیم غذایی ما باشد. در واقع، انسان بالغ روزانه نیاز به نوشیدن حدود ۲ لیتر (۸ لیوان) آب برای جایگزینی آبی که از بدن از طریق پوست، دستگاه تنفسی ، و ادرار از دست داده است، دارد. اما برخی از منابع آب را با خیال راحت نمی توان مورد استفاده قرار داد. در واقع، ۹۹٫۷ ٪ از منابع آب زمین توسط انسان قابل استفاده نیست. این آب غیر قابل استفاده شامل آب شور، یخ و بخار آب در اتمسفر است. تنها آب شیرین موجود در رودخانه ها ، دریاچه ها ، و منابع زیرزمینی می توان برای مصرف انسان مورد استفاده قرار داد. علاوه بر این ، بسیاری از منابع آب شیرین برای انسان برای نوشیدن مناسب نیست. بسیاری از بیماریهای جدی مثل وبا ، از آب آشامیدنی که حاوی میکروارگانیسم های انگلی است ایجاد می شود. آب حاوی مقادیر زیادی زباله صنعتی یا مواد شیمیایی کشاورزی (به عنوان مثال، آفت کش ها) نیز می تواند سمی و نا مناسب برای نوشیدن می باشد. از این رو، انسان نیاز جدی به یک منبع قابل اعتماد از آب شیرین و پاک برای نوشیدن دارد.

برای دانلود متن کامل این مقاله به ادامه مطلب بروید.






نام مقاله : Treating the Public Water Supply

نویسندگان : Rachel Casiday, Greg Noelken, and Regina Frey

تعداد صفحه : ۱۷ صفحه

نوع فایل : PDF

حجم فایل : ۳٫۶۱ مگابایت

منبع : http://www.chemistry.wustl.edu

دانلود کنید

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: شنبه 17 خرداد 1393 ساعت: 17:47 منتشر شده است
نظرات()

کاهش تندی فلفل

بازدید: 3448

فلفل به خاطر برخورداری از تركيبی به نام كاپسايسين از جمله مواد خوراكی تند به شمار میرود. خوردن اين ماده گاه از حالت ايجاد لذت فراتر می رود و سوزش تحمل ناپذيری را در دهان ايجاد می كند. در واقع، تماس كاپسايسين با بافت دهان، با حمله ی مولكول های اين ماده به گيرنده های درد و متصل شدن به آ نها همراه است. نگران نباشيد چون اين عملكرد آسيبی به شما وارد نمی كند و اگر شما بدانيد كه كاپسايسين يك ماده ی روغنی با خاصيت قليايی است می توانيد از خوردن آن همواره لذت ببريد، راه حل اين است: بايد دهان خود را آستر كنيد!

آب هيچ كمكی نمی كند

از آن جا كه كاپسايسين ماده ای روغنی است در آب حل نمی شود. پس با خوردن آب ممكن است حتی احساس سوزش ناشی از خوردن فلفل در دهان گسترش يابد

از الكل دوری كنيد

خوردن الكل هم در بی اثر كردن تندی فلفل تأثيری ندارد زيرا كاپسايسين در الكل هم نامحلول است و در نتيجه حتی ممكن است مانند آب، احساس سوزش را شديدتر كند. فقط گيرنده های درد در برابر الكل  به خاطر خواص ويژه اش  نسبت به آب كندتر عمل می كنند.

اسيد بنوشيد

تعجب نكنيد چون منظور از اسيد، تر كيب هايی هم چون سولفوريك اسيد نيست. خوردن مواد اسيدی مانند ليمو، آب پرتقال، گوجه فرنگی و شير از فعاليت قليايی كاپسايسينوييدهای موجود در فلفل می كاهد.

مصرف لبنيات مؤثر است؟

بجز شير، ماست و عنوان است خامه نيز خاصيت اسيدی دارند و در مقابله با سوزش مؤثرند. پروتيين شير يا كازيين، كاپسايسين را تجزيه می كند. فراورده های لبنی دارای چربی هستند پس، به حل شدن كاپسايسين كمك می كنند. برای اثر بيش تر، بهتر است از يك ماده ی اسيدی چربی دار مانند خامه يا بستنی استفاده شود. اين خوراكی ها نسبت به شير كه چربی آن گرفته شده است، اثر بيش تری دارند.

به كربوهيدراتها نيز توجه كنيد

هنگامی كه همراه فلفل، نان و برنج میخوريد يك مانع فيزيكی ميا

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 7:24 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

يك داروی ضدافسردگی جديد

بازدید: 3360

شيمیدانهای دانشگاه اورگان تركيب شيميايی تازه ای ساخته اند كه بنا به آزمايشهای انجام شده روی آن، توانايی فراوانی در رفع افسردگی دارد. اين دارو را میتوان در نسل سوم داروهای ضدافسردگی دسته بندی كرد كه خواص آن از بسياری جنبه ها، شبيه كيم بالتا يا دولوكستين  است با اين تفاوت كه عوارض جانبی كمتر دارد و انتظار میرود كه بر تعادل شيميايی بدن اثر مطلوب تری داشته باشد.

 

 

 

به هرحال اين نتايجی است كه هم اكنون فقط در مقياس آزمايشگاهی و روی حيوانات به دست آمده است. بنابراين نتايج، اين داروی جديد تا 10برابر، مؤثرتر از كيم بالتا عمل میكند و ممكن است با عوارض جانبی رايج كمتری همچون نگرانی، يبوست و فشار خون بسيار پايين، نسبت به كيم بالتا همراه باشد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 7:21 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله درباره فرآیند تولید روغن کانولا

بازدید: 2995

دانه های روغنی پس از غلات، مهمترین مجموعه های غذایی در جهان به شمار می روند. این فراورده های غنی از اسیدهای چرب، از پروتیین نیز برخوردارند. در این میان كلزا یكی از مهم ترین گیاهان روغنی در سطح جهان است. در این مقاله خواص روغن كانولا و چگونگی تهیه ی آن ارایه می شود.

صدها سال پیش در آسیا و اروپا از روغن كلزا در چراغ ها استفاده میشد. در چین و هند نیز نوعی روغن كانولای طبیعی (پالایش نشده) كاربرد داشت. با گذشت زمان، مردم از این روغن در پخت و پز نیز استفاده كردند.

با اینكه این فراورده در قرن سیزدهم، در اروپا شناخته شده بود اما استفاده از آن تا زمان كاربرد گسترده ی نیروی بخار عملی نشد. به هرحال، در جریان جنگ جهانی دوم و در پی نیاز به افزایش سرعت موتورهای بخار در كشتی های بازرگانی و نیروی دریایی، استفاده از روغن ها به عنوان مواد روان كننده گسترش یافت.

در سال 1945 ، گیاه كانولا به كانادا برده شد و پژوهش هایی روی آن انجام گرفت كه آن را به عنوان روغن خوراكی مناسبی معرفی كرد. نخستین روغن خوراكی در كانادا در سال های 1956 و 1957 از دانه ی كلزا تهیه شد اما مقدار مواد زیان آوری همچون گلوكوزینولیت در كنجاله، و اوروسیك اسید در روغن آن بالا بود. پس از آن، كشاورزان كانادایی به كشت این گیاه روی آوردند و هم اكنون این فراورده پس از گندم بیشترین درآمد را برای این كشاورزان درپی دارد. پس از موفقیت در كاهش مواد زیان آور در كنجاله و روغن این گیاه، كشت آن در جهان رشد چشمگیری پیدا كرد.

بنا به قرارداد، روغن كلزایی كه عاری از اوروسیك اسید است، روغن یك صفر خوانده می شود. هم اكنون روغنی را كه مقدار اوروسیك اسید آن در دانه به كمتر از 2 درصد برسد و نیز مقدار گلوكوزینولیت آن در كنجاله كمتر از 30 ppm باشد، روغن دو صفر می نامند. گفتنی است كه كانولا یك گیاه مهندسی شده ی ژنتیكی است كه در اواخر دهه ی  1970معرفی شد و بنابراین نباید آن را یك گیاه طبیعی دانست.

خواص كانولا

بدن ما برای تأمین انرژی نیازمند چربی است و انتخاب درست چربی ها هم در حفظ سلامت بدن اهمیت فراوان دارد.

برخی از چربی ها سالمتر از بقیه ی اعضای خانواده ی خود هستند. روغن كانولا یكی از چربی های سالم است. بنابر پژوهش ها، مصرف روزان هی 1.5 قاشق غذاخوری (حدود 19 گرم) از این روغن احتمال مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی را كاهش میدهد. این خواص، از وجود چربی های سیر نشده در روغن كانولا نتیجه شده است. در مجموع میتوان خواصی به این شرح برای این روغن برشمرد:

  • منبعی برای چربی امُگا 6 است. این چربی نقش مهمی در رشد غشای مغز كودكان زیر2  سال دارد و برای رشد آن ها ماده ای ضروری است.
  • سرشار از چربی امگا 3 است. این چربی خطر حمله های قلبی را كاهش میدهد.
  •  كلسترول و چربی های ترانس در آن وجود ندارد.
  •  از بهترین نسبت اسیدهای چرب برخوردار است.
  •  مقاومت این روغن در برابر گرما و نور بسیار زیاد است. نقطه ی جوش آن 220 C است، تا دمای 200 هیچ پراكسیدی تولید نمیكند، طعم خاصی ندارد و از بافت روغنی نرم و سبكی برخوردار است كه آن را برای كاربردهای گوناگون از سرخ كردن گرفته تا استفاده در سالاد، روغن شیرینی و مارگارین مناسب میكند.
  • اسیدهای چرب كانولا به جذب ویتامین های محلول در چربی مانند E ،D ،A و K كمك میكند. این روغن خود از ویتامین های  Eو K برخوردار است. از آ نجا كه ویتامین E به عنوان یك پاداكسنده عمل میكند در مبارزه با سرطان و بیماری های قلبی مؤثر است. ویتامین K نیز در انعقاد خون نقشی حیاتی دارد.

تولید روغن كانولا

در تولید روغن های گیاهی خوراكی دو فرایند اصلی شامل پرِس كردن مكانیكی و استخراج روغن وجود دارد كه فرایندهای جانبی دیگری برای زدودن ناخالصی ها آن ها را همراهی میكنند. دانه های كانولا كه در تهیه ی روغن به كار میروند باید مقدار اوروسیك اسید و گلوكوزینولیت استانداردی داشته باشند. بنا به این استاندارد، دانه ها درجه بندی میشوند، تقریباً 42درصد یك دانه را روغن تشكیل میدهد. مراحل تولید روغن كانولا به این قرار است:

  • تمیز كردن دانه ها

به كمك روش هایی همچون دمیدن هوا، الك كردن یا تركیبی از این دو، تمیز كردن دانه های درجه بندی شده انجام میگیرد.این مرحله در جدا كردن هرگونه گیاه دیگر و مواد خارجی گوناگون از دانه ی كانولا نقش مهمی دارد.

  •  آماده سازی دانه

با استفاده از گرمای ملایم، مقدار رطوبت موجود در دانه، برای استخراج روغن در مقداری بهینه كنترل میشود.

  •  فراوری دانه

پس از آماده سازی، دانه ها خرد و سپس كمی گرم میشوند. این مرحله بر بازیابی بیشتر روغن می افزاید. تكه های كوچك دانه فشرده میشوند تا محتوای روغن آن ها از 42 درصد (با رطوبت 8درصد) به حدود 16 تا 20 درصد برسد. فشرده شدن دانه ها استخراج روغن را آسانتر میكند.

  • استخراج روغن

كیك فشرده ای كه از مرحله ی فراوری دانه به دست آمده است، یك یا دو نوع استخراج را تجربه میكند تا روغن باقیمانده در آن خارج شود. استخراج روغن یا با استفاده از روش استخراج با حلال هگزان انجام میگیرد یا به كمك روش پرس سرد. هر دوی این روش ها به تولید روغنی می انجامد كه دارای طعم ملایم، رنگ زرد روشن، پایداری و ارزش غذایی بالایی است.

گفتنی است روغن به دست آمده از روش استخراج با هگزان در صنایع غذایی و عرضه در بازار سهم چشمگیر تری دارد. به كمك هگزان، 96 درصد روغن موجود در دانه ها استخراج میشود. در جریان مراحل خیساندن و شستن دانه ها تماس با این حلال انجام میگیرد و محتوای روغن كیك فشرده به حد چشمگیر كاهش می یابد، در روش پرس سرد، در دمای 60 C جدا كردن روغن از دانه انجام می گیرد و دما با خنك كردن سامانه به كمك آب كنترل میشود. از آنجا كه فشرده كردن مكانیكی كیك در دماهای پایین كارایی كمی دارد مقدار روغنی كه با این روش استخراج میشود از مقدار استخراج آن در حضور هگزان كم تر است. درواقع، در این روش 75 تا 85 درصد از روغن موجود در دانه خارج میشود.

  • استخراج حلال

هگزان باقیمانده در كیك فشرده باید از آن خارج شود. در دمای پایین تبخیر حلال و جدا شدن آن از كیك انجام می گیرد.

  •  پالایش روغن

روغن به دست آمده از مرحله ی استخراج، روغن خام نامیده میشود كه شامل تركیب های گوناگونی است و برای تولید فراورد های مناسب با پایداری خوب باید این تركیب ها از روغن جدا شوند. ناخالصی های موجود را فسفولیپیدها، نوعی از صمغ ها، اسیدهای چرب آزاد، رنگدانه ها و ذره های ریز كنجاله تشكیل می دهند. برای جدا كردن فراورده های جانبی از روش های متفاوتی میتوان بهره گرفت كه از آن جمله ته نشینی با آب یا اسیدهای آلی در تركیب با آب است.

پس از مرحله ی ته نشینی با آب یا اسید آلی، روغن دارای تركیب هایی رنگی است كه اگر از آن جدا نشوند پایداری روغن را كاهش می دهند. در جریان فرایند سفید كردن نیز این تركیب ها جدا می شوند. در این مرحله روغن از كوزه ای با بدنه ای از جنس سیلیس گذرانده می شود تا تركیب های رنگی و ناخالصی های دیگر رفته رفته از آن جدا شوند. در پایان مرحله ی پالایش بوزدایی روغن انجام می گیرد. به كمك روش تقطیر با بخار آب هرگونه ماده ای كه در روغن باقی مانده است و می تواند بو یا مزه ی نامناسبی به آن بدهد، حذف می شود.

  • فرایندهای اضافی

روغن كانولا در انواع گوناگون ازجمله روغن خوراكی تولید میشود. معمولاً در تولید روغن هایی كه جهت تهیه ی سالاد، چاشنی و سرخ كردن كاربرد دارند از فرایندهای اضافی استفاده نمی شود. در تولید مارگارین و روغن ویژه ی شیرینی پزی فرایند هیدروژن داركردن مورد استفاده قرار می گیرد.

فرایند استرسازی درونی نیز روش دیگری است كه جهت تبدیل روغن كانولا به فراورده های سفت و جامدتر استفاده می شود. در این فرایند روغن كانولا با روغن های دیگر مانند روغن هسته ی خرما كه سفت تر است مخلوط می شود و فراورده ای نیمه جامد به دست می آید كه نیازی به هیدروژن دار شدن ندارد.

نتیجه گیری

كانولا یك گیاه مهندسی شده ی ژنتیكی است كه كشت آن در جهان به خاطر خواص ارزشمندش گسترش یافته است. روغن موجود در دانه های این گیاه از دیرباز برای تولید روشنایی كاربرد داشته است. اكنون نیز به خاطر برخورداری از اسیدهای چرب مناسب در صنایع غذایی و تولید روغن خوراكی مورد استفاده قرار دارد.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 7:14 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

دانلود کتاب طیف سنجی مدرن هولاس

بازدید: 5599

کتاب طیف سنجی مدرن جان مایکل هولاس یکی از بهترین و جدیدترین کتابهای طیف سنجی است که توسط تیم تحقیقات سایت برای شما عزیزان آماده شده است.(البته ترجمه ی این کتاب با ترجمه ی غلامرضا اسلامپور و انتشارات دانشگاه تربیت معلم در بازار موجود است.)
                                                           دانلود کتاب                 رمز فایل:www.analyte.ir

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 7:4 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد تجزیه

بازدید: 3668

سایت شیمیست ایرانی پس از مدتها تلاش پایان نامه ی "اندازه گیری همزمان گونه ها بوسیله ی انالیز کمومتریکس داده های تیتراسیون های پتانسیل سنجی و اسپکتروفتومتری"را برای شما عزیزان و پژوهشگران گرانقدر فراهم آورده است.دانلود کنید و لذت ببرید.

دانلود فایل            رمز فایل:www.analyte.ir

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 6:15 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله شیمی

بازدید: 4898

 مقاله_-_L_مطالعه_تخريب_حرارتي_در_سنتز_پليلاكتايد_به_روش_پليمر_شدن_.pdf

مقاله_Aspergillus_بررسي_توليد_لواستاتين_از_سويه.pdf

مقاله_GM-CSF_بهينه_سازي_توليد_ترشحی.PDF

مقاله_SCP_بررسی_وضعيت_توليد_و_مصرف.PDF

مقاله_آماده_سازي_و_ويژگي_هاي_لومينسنس_يك_فسفر.pdf

مقاله_اثر_متغيرهاي_فرآيند_پرتودهي_روي_استحكامبه_UHMWPE_PET_كششي_و_.pdf

مقاله_ارائه_روش_موثر_جهت_بازيابي_و_جلوگيري_از_دور_ريز.pdf

مقاله_ارزيابي_عملکرد_باکتريهای_جداسازی_شده_از_مخاز_ن.PDF

مقاله_ارزيابي_نحوه_و_روند_انتشار_آلاينده_هاي_هوا_در.pdf

مقاله_از_آب_و_خاك_آلوده_MTBE_روشهاي_حذف.pdf

مقاله_از_باگاس_نيشكر_(_Biooil_)_توليد_زيست_سوخت.pdf

مقاله_ازمنابع_آب_MTBE_بررسي_حذف_ماده_آلاينده.pdf

مقاله_استفاده_از_تكنولوژي_آنزيم_در_فرآوري_خمير.pdf

مقاله_استفاده_از_روش_افزايش_بيولوژيکي_در_تصفيهپساب_کارخانجات_لبنيا.pdf

مقاله_استفاده_از_شروع_كننده_هاي_دو_عاملي_درپليمريزاسيون_راديكالي.pdf

مقاله_اصلاح_خواص_فيزيكي_و_مكانيكي_سيستم_هاي_برپايه_گل_رس_با_استفاد.pdf

مقاله_اصلاح_شيميايي_ساختار_پليمر_ليفياكريلونيتريل_با_استفاده_از_تر.pdf

مقاله_اصلاح_شيميايي_ساختار_پليمر_ليفياكريلونيتريل_با_استفاده_از_تر.pdf

مقاله_اصلاح_پليمري_كامپوزيت_هاي_بر_پايه_گل_رس.pdf

مقاله_اصلاح_چسبندگي_پلي_يورتان_به_سيليكون_رابر.pdf

مقاله_انتخاب_مدلهاي_سينتيكي_مناسب_براي_بررسي_رشد.pdf

مقاله_اندازه_گيری_غلظت_سلولی_و_تعيين_کيفيت_آن.PDF

مقاله_اولوي_تهاي_بهر_هگيري_از_نانوفناوري.PDF

مقاله_بازده_حذف_بنزن_در_پسابهاي_پتروشيمي_با_فرآيند.pdf

مقاله_بازيابي_آب_كلردار_واحد_كلرآلكالي_شركت_كيميايپتروشيمي_بندراما.pdf

مقاله_بازيابي_پلاتين_از_كاتاليزورهاي_مستعمل_واحد_ريفورمينگ.pdf

مقاله_بر_مورفولوژي_و_(_PVP_)_اثر_پلي_وينيل_پيروليدونغشاء_(_Support.pdf

مقاله_بررسي_آميزه_پلي_وينيل_کلرايد_اکريلونيتريلجهت_تهيه_کاغذ_(PVCN.pdf

مقاله_بررسي_اثر_پارامتر_هاي_مختلف_بر_پليمريزاسيونبه_روش_طراحي_THT_.pdf

مقاله_بررسي_اثرشوك_حرارتي_برروي_پروتئين_تك_ياختهاز_آب_پنير.pdf

مقاله_بررسي_احتمال_تغيير_جرم_مولكولي_متوسط_وزنييك_نمونه_پلي_اكسي_ا.pdf

مقاله_بررسي_ايزومري_شدن_آنزيمي_گلوكز_به_فروكتوز_دريك_جت_راكتور_با_.pdf

مقاله_بررسي_تأثير_فرمولاسيون_و_شرايط_فرآيند.PDF

مقاله_بررسي_تأثير_نسبت_مولي_آلومينيم_به_تيتانيم_درپليمريزاسيون_اتي.pdf

مقاله_بررسي_تأثير_پايدارکننده_ها_و_روان_کننده_ها_برروي_ميزان_فيوژن.pdf

مقاله_بررسي_تاثير_پارامترهاي_موثر_بر_تغيير_رنگ_شربتگلوکز_در_حين_نگ.pdf

مقاله_بررسي_توليد_فيبر_خوراكي_از_تفاله_صنايع.PDF

مقاله_بررسي_جذب_بيولوژيكي_جهت_جداسازي_فلزاتسنگين_از_پسابها-_مو_(1).pdf

مقاله_بررسي_جذب_بيولوژيكي_جهت_جداسازي_فلزاتسنگين_از_پسابها-_مورد_د.pdf

مقاله_بررسي_خواص_فيزيكي_و_مكانيكي_سيستم_گل_رس.pdf

مقاله_بررسي_سينتيك_واكنش_پليمريزاسيون_راديكاليدر_حضور_آغازگر_(MMA).pdf

مقاله_بررسي_عملکرد_وينيل_تري_متوکسي_سيلان_دربهبود_چسبندگي_روکشهاي_.pdf

مقاله_بررسي_عوامل_مؤثر_در_توليد_نانوذرات.pdf

مقاله_بررسي_فرايند_احياي_سولفات_باريم_به_روش_طراحي.pdf

مقاله_بررسي_مقاومت_به_تركزايي_تنشي_محيطي.PDF

مقاله_بررسي_مقاومت_روغني_و_حرارتي_و_سينتيك_نفوذNBRCR_و_آلياژ_CR_،N.pdf

مقاله_بررسي_مكانيزم_انتقال_به_هوا_در_فرايند_حذفبيولوژيكي_اتيل_بنزن.pdf

مقاله_بررسي_ميزان_اتصال_متوكسي_پلي_اتيلن_گليكولفعال_شده_به_سطح_سلو.pdf

مقاله_بررسي_هيدروژل_هاي_حساس_به_دماي_زيستتخريب_پذير_با_پايه_كيتوسا.pdf

مقاله_بررسي_و_آناليز_عناصر_فلزي_سنگين_در_آبهايو_ppb_آشاميدني_مناطق.pdf

مقاله_بررسي_و_بهينه_سازي_اثرات_متقابل_ضريباصطكاك،_چسبندگي_و_چاپ_پذ.pdf

مقاله_بررسي_و_طراحي_سيستم_مناسب_جلوگيري_ازپلي_اتيلن_HD_انتشار_غبار.pdf

مقاله_بررسي_و_مطالعه_حلاليت_دي_اكسيد_كربن_در_حلا_لهاي_آلي_در_دماها.pdf

مقاله_بررسي_وتعيين_خواص_فيزيكي_آب_پنير_جهتاستفاده_در_طراحي_واحدهاي.pdf

مقاله_بررسي_پارامتر_هاي_عملياتي_بر_ثابت_سرعتوسينتيك_خشك_كردن_سيب.pdf

مقاله_بررسي_پتانسيل_اسيدهاي_آمينه_بعنوان_تنها_منبعكربن_و_نيتروژن_د.pdf

مقاله_بررسی_اثر_تغلیظ_اکسیژن_هوا.PDF

مقاله_بررسی_سطح_جذبی_هیدرو_کربنها.PDF

مقاله_بررسی_مکانيزم_انتقال_جرم_در_حين_تشکيل_قطره.PDF

مقاله_بررسی_کتالیست.PDF

مقاله_بكارگيري_روش_طراحي_آزمايش_تاگوچي_جهتبهينه_سازي_شرايط_رنگبري_.pdf

مقاله_بهينه_سازي_ساختارهاي_ساندويچي_بكار_رفته_در_هوا_فضا.pdf

مقاله_بهينه_سازي_شرايط_عملياتي_سيستم_لجن_فعال_و.pdf

مقاله_بيوتكنولوژي_راهكاري_براي_حذف_تركيبات_مزاحمنيتروژني_از_خوراك_.pdf

مقاله_بيوهيدرومتالورژي_انتخابي_برتر_در_اقتصاد.pdf

مقاله_تأثير_جيبرليك_اسيد_و_سبوس_برنج_بر_توليد_اتانولز_ملاس_و_شربت_.pdf

مقاله_تاثير_آمونياک_بر_گرانولاسيون_لجن_بي_هوازي.pdf

مقاله_تاثير_اسيدهای_آمينه.PDF

مقاله_تاثير_دما_در_بهينه_سازي_مرحله_تخمير_اكسيداتيودر_فرآيند_توليد.pdf

مقاله_تاثير_روشهاي_مختلف_فرآوري_روي_پايداري_حالتابري_آب_هويج.pdf

مقاله_تاثير_متغيرهاي_عملياتي(شدت_جريان_فازها_وشدت_ضربان)_و_انتقال_.pdf

مقاله_تاثير_مقدار_زيركونيم_روي_عملكرد_كاتاليست_كبالت.pdf

مقاله_تاثير_منبع_کربن_و_نيتروژن_بر_عملکرد_فنوکارئت_کرايزسپريوم_در_.pdf

مقاله_تاثيراستفاده_همزمان_از_دو_آغازگربروزن_مولكولي.pdf

مقاله_تبديل_مستقيم_دی_اکسيد_کربن_دردماي_پائين.PDF

مقاله_تبيين_روشي_جديد_در_فرايند_هيدروليز_متيل.pdf

مقاله_تحليل_رياضي_و_تجربي_بيوراکتور_بستر_ثابت_گلوکزايزومراز_تثبيت_.pdf

مقاله_تخريب_پذير_نمودن_زيست_محيطي_پلي_اتيلن.pdf

مقاله_ترمودینامیک_سطح_محلول_های_پلیمری.PDF

مقاله_تصفيه_آب_نمك_چرخشي_در_كارخانة_توليد_نمكجهت_كاهش_املاح_كلسيم_.pdf

مقاله_تصفيه_الكتروشيميايي_پسابهاي_رنگي_در_محيط_آبي_وبررسي_اثر_ولتا.pdf

مقاله_تعيين_شرايط_بهينه_توليد_بيوسورفكتانت_ها_بهمنظور_استفاده_در_ت.pdf

مقاله_تعيين_ميزان_لاستيك_مقيد_به_عنوان_معياري_ازبا_آلياژ_هاي_N_و_6.pdf

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 5:7 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

دانلود جزوه و مقاله پیرامون شیمی فیزیک

بازدید: 2745

عنوان مقاله : شیمی فیزیک

قالب بندی : PDF

قیمت : رایگان

 

 

شرح مختصر : شیمی فیزیک (Physical chemistry)  بخشی از علم شیمی است که در آن ، از اصول و قوانین فیزیکی ، برای حل مسائل شیمیایی استفاده می‌شود. به عبارت دیگر ، هدف از شیمی فیزیک ، فراگیری اصول نظری فیزیک در توجیه پدیده‌های شیمیایی است. برای آشنایی بیشتر با علم شیمی فیزیک ، باید با زیر مجموعه‌های این علم آشنا شویم و اهداف این علم را در دل این زیر مجموعه‌ها بیابیم. ارتباط شیمی‌فیزیک با سایر علوم، کاربردهای اقتصادی و اجتماعی این علم را بیان می‌کند. به عنوان مثال، با مطالعه الکتروشیمی، به پایه و اساس پدیده‌های طبیعی مانند خوردگی فلزات پی برده و می‌توان از ضررهای اقتصادی و اجتماعی چنین پدیده‌هایی جلوگیری کرده و یا این پدیده‌ها را به مسیری مفید برای جامعه سوق داد. علاوه بر آن، کاربرد قوانین ترمودینامیک مانند نقطه یوتکتیک در جلوگیری از ضررهای جانی و مالی پدیده‌های طبیعی مانند یخ‌بندان بعد از بارش برف، بسیار مفید می‌باشد. با توجه به نبودن مرز بین قوانین فیزیک و تحولات شیمیایی جایگاه خاص این بخش از بخش از علم مشخص است.

فهرست مطالب این مقاله :

رابطه حجم با فشار گاز

تعییرن حجم یک گاز بر حسب دما

گازهای ایده آل

برخی از خواص مخلوطهای گازی

محاسبه جرم مولکولی از رابطه گارها

خواص غیر ایده آل گازها

معادله ویریال

مایع کردن گازها

دمای بحرانی

قانون حالات متناظر

قانون گراهام

نظریه جنبشی مولکولی گازها

ویسکوزیته

فشار گازها

انرژی جنبشی و دما

توضیع سرعت های مولکولی

ماکسول بولتزمن

معادله واندروالس

ترمودینامیک

سیستم همگن

انرژی گرمایی و دینامیکی

قانون اول ترمودینامیک

تابع انتالپی

آزمایش ژول

انبساط آدیاباتیک

ترموشیمی

گرماسنج

قانون هس

قانون درم ترمودینامیک

دور کارنو یا سیکل کارنو

بازده تبدیل گرما به کار

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 4:1 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

نحوه ساختن جوهرهای نامریی

بازدید: 3520

در گذشته، براي ارسال پيام های محرمانه از جوهرهاي نامريي استفاده مي شد و پس از رسيدن، نوشته هاي پيام را به صورت مريي و مشخص در مي آوردند.

 

جوهرهاي نامريي، نوعي شناساگر اسيد باز با پايه ي آبي هستند كه در اثر تماس با هوا، رنگ خود را از دست مي دهند. متداول ترين شناساگرها براي تهيه ي چنين جوهرهايي، فنول فتاليين و تيمول فتاليين هستند.  هنگامي كه اين شناساگرها در حالت محلول، در برابر هوا قرار مي گيرند اسيدي تر شده، تغيير رنگ مي دهند. در تهيه ي جوهرهاي نامريي مي توان از شناساگرهاي متفاوت استفاده كرد و از خاصيت تغيير رنگ آن ها بهره گرفت.

 

 

 

جوهرنامريي چگونه عمل مي كند؟

هنگامي كه جوهر، روي ماده اي متخلخل افشانده مي شود آب آن با كربن دي اكسيد موجود در هوا واكنش مي دهد و كربنيك اسيد توليد مي كند. خنثي كردن اسيد توسط سديم هيدروكسيد، با تغيير رنگ شناساگرها سبب از بين رفتن اثر لكه مي شود. واكنش هاي انجام گرفته به اين شرح است:

 

جوهرنامريي بسازيم

مواد مورد نياز:

0.1 گرم تيمول فتاليين براي جوهر آبي يا فنول فتاليين براي جوهر سرخ، 90 mL آب، 10mL  اتانول، 20 قطره محلول سديم هيدروكسيد 3M  يا 10 قطره محلول 6M

 

تهيه ي محلول  NaOH

با حل كردن 12g سديم هيدروكسيد در آب و رساندن حجم محلول به 100mL ، محلول 3M  سديم هيدروكسيد به دست مي آيد.

 

روش كار

1- تيمول فتاليين يا فنول فتاليين را در اتانول حل كنيد.

2- 90 ml آب به آن بيفزاييد و آن را به هم بزنيد تا محلولي شيري رنگ تشكيل شود.

3- از محلول سديم هيدروكسيد به محلول شيري رنگ بيفزاييد تا محلول آبي تيره يا سرخ تيره تشكيل شود.

4- قطره اي از جوهر را روي پارچه ي نخي بريزيد. اثر جوهر روي كاغذ با هوا برهم كنش كم تري دارد. در نتيجه واكنش تغيير رنگ در زمان طولاني تري روي مي دهد.

 

پس از چند ثانيه لكه ناپديد مي شود. pH محلول جوهر 10 يا 11 است اما پس از تماس آن با هوا، pH آن به حدود 5 مي رسد. اين لكه پس از خشك شدن، اثري سفيدي روي پارچه به جا مي گذارد كه در نتيجه ي شست و شو با آب پاك مي شود.

اگر يك تكه پنبه ي آغشته به آمونياك را روي لكه بكشيد، رنگ جوهر دوباره بر مي گردد.

حال اگر پنبه ي آغشته به سركه را روي لكه بكشيد يا روي لكه بدميد، رنگ آن دوباره از بين مي رود و لكه ناپديد مي شود.

 

هشدار

_ جوهرنامريي را به صورت كسي نپاشيد و از تماس آن با چشم بپرهيزيد.

_ در استفاده از محلول سديم هيدروكسيد احتياط كنيد و در صورت تماس آن با پوست، محل را با آب فراوان بشوييد.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:38 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

فرمول نوشابه کوکاکولا

بازدید: 3418

کوکاکولا یک نوشابه است اما طی ده ها سال داستان های زیادی در مورد فرمول مخفی این نوشیدنی محبوب وجود داشته است. همین فرمول چند خطی فناوری انحصاری این شرکت محسوب میشده و حالا یک برنامه رادیویی، ادعا کرده که دستور تهیه نوشابه کوکاکولا که ۱۲۵ سال در اعماق شرکت محبوس بوده است را یافته است. ‏

داستان این فرمول شگفت انگیز از آنجا شروع می شود که جان پمبرتون در زمان جنگ های داخلی آمریکا، این فرمول را کشف کرد و دستورش را در کتابی که دستور تهیه داروهای پزشکی هم در آن بود نوشت، کتابی که نسل به نسل، دست به دست می شد.

عکسی از این دستور اسرار آمیز در مجله آتلانتا به تاریخ ۱۸ فوریه سال ۱۹۷۹ میلادی چاپ گشته بود اما در آن زمان کسی به این تصویر و مقاله توجهی نکرده بود. یک برنامه رادیویی موفق به کشف آن شد و پس از تحقیقات انجام شده متوجه شدند که این همان دستور اصلی کوکاکولا است.



البته در این فرمول فناوری پیچیده ای مانند معماری های چند نانومتری پیدا نمی کنید! اما شاید با دیدن این فرمول جور دیگری به این نوشیدنی نگاه کنید: ‏

‏ مواد لازم : ‏ ‏

- محلول مایع حاصل از کوکائین: ۱۰/۶ گرم ‏
- اسید سیتریک: ۸۵ گرم ‏
- کافئین: ۲۸ گرم ‏
- شکر: ۳۰ ( واحد اندازه گیری اش نامشخص است) ‏
- آب: ۹/۴ لیتر ‏
- آب لیمو: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- وانیل: ۲۸ گرم ‏
- کارامل: ۴۲ گرم ‏


‏ فرمول مخفی برای ۷X ‏ ‏

- الکل: ۹۴۶ میلی لیتر ‏
- عصاره پرتقال: ۲۰ قطره ‏
- عصاره لیمو: ۳۰ قطره ‏
- عصاره جوز هندی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره گشنیز: ۵ قطره ‏
- عصاره نرولی: ۱۰ قطره ‏
- عصاره دارچین: ۱۰ قطره ‏

کوکا کولا برای محفوظ نگاه داشتن فرمول، آنرا به صورت ۲۴ ساعته تحت نظارت داشت، حتی مدیران هم تنها نیمی از آن را می دانستند و ۲ مدیرهرگز نمی توانستند با یکدیگر تنها باشند. ‏

آسا کندلر مدیر کوکاکولا، زمانی که دستور را از پمبرتون در سال ۱۸۸۷ خرید، خیلی نگران این بود که مبادا فرمول را از او بربایند و به همین خاطرجدول محتویات را از روی شیشه های نوشابه پاک کرد تا کسیاین فرمول را نبیند. و دستور داد که لیست محتویات هیچ گاه نباید در جایی نوشته شود. ‏

در واقع درز کردن این فرمول هم اکنون به ضرر کوکاکولا هم نخواهد بود، زیرا کسی نمی تواند آنرا به صورت ۱۰۰٪ شبیه سازی کند. ‏

دلیلش هم همان محلولی است که از برگ کوکائین استخراج می شود و این تنها کوکا کولاست که با سازمان سرپرستی و ساماندهی مواد مخدر آمریکا قرارداد دارد و اجازه نامه رسمی جهت استفاده از آن را دریافت کرده است. ‏


می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:37 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله شیمی درباره نفت سفید

بازدید: 3502

نفت سفید یا کروزن، برشی از نفت خام است که حدود نقطه جوش آن 180 الی 275 درجه سانتیگراد و دانسیته آن 780/0 می‌باشد. قسمت اعظم نفت سفید شامل هیدروکربورهایی است که مولکول آنها دارای 11 تا 15 اتم کربن است.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:36 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله شیمی درباره شیمی آلی

بازدید: 4872

شیمی آلی قسمتی از علم شیمی است که بررسی هیدروکربن‌ها می پردازد. به همین دلیل به آن شیمی ترکیبات کربن نیز گفته می‌شود . پسوند «آلی» یادگار روزهایی است که مواد شیمیایی را بسته به این که از چه منبعی به دست می‌آمدند، به دو دسته معدنی و آلی تقسیم می‌کردند.




مواد معدنی آنهایی بودند که از معادن استخراج می‌شدند و مواد آلی آنهایی که از منابع گیاهی یا حیوانی یعنی از موادی که توسط موجودات زنده تولید می‌شدند، به دست می‌آمدند.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:34 منتشر شده است
نظرات()

مقاله شیمی درباره نیکوتین

بازدید: 6042

نیكوتین آلكالوییدی از دسته ی پیریدن و جزء اصلی آلكالوییدهای توتون است. این ماده همراه با هیدروژن سیانید، كربن دی اكسید، كادمیم، آمونیاك، كربن مونوكسید و بازهای آلی در دود سیگار وجود دارد. این آلكالویید، ماده ای سمی و زیان بار و اعتیادآور است.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:30 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله شیمی درباره تاریخچه باتری

بازدید: 3897

باتری ها سلول های شیمیایی هستند كه در جریان انجام واكنش های شیمیایی، جریان الكتریكی تولید می كنند  نیاز بشر به تأمین انرژی از منابع پاك اهمیت جریان الكتریكی و جست و جوی روش هایی برای تهیه ی آن را سرعت بخشیده است و در نتیجه هم اكنون باتری ها در انواع گوناگون در دسترس قرار دارند. به هر حال، تلاش در جهت ساخت باتری های مناسبتر همچنان ادامه دارد. این مقاله ضمن معرفی انواع باتری ها تاریخچه ی كاملی از تولد آن تا امروز را ارایه می دهد.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:28 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

يك داروی ضدافسردگی جديد

بازدید: 3603

شيمیدانهای دانشگاه اورگان تركيب شيميايی تازه ای ساخته اند كه بنا به آزمايشهای انجام شده روی آن، توانايی فراوانی در رفع افسردگی دارد. اين دارو را میتوان در نسل سوم داروهای ضدافسردگی دسته بندی كرد كه خواص آن از بسياری جنبه ها، شبيه كيم بالتا يا دولوكستين  است با اين تفاوت كه عوارض جانبی كمتر دارد و انتظار میرود كه بر تعادل شيميايی بدن اثر مطلوب تری داشته باشد.

 

 

 

به هرحال اين نتايجی است كه هم اكنون فقط در مقياس آزمايشگاهی و روی حيوانات به دست آمده است. بنابراين نتايج، اين داروی جديد تا 10برابر، مؤثرتر از كيم بالتا عمل میكند و ممكن است با عوارض جانبی رايج كمتری همچون نگرانی، يبوست و فشار خون بسيار پايين، نسبت به كيم بالتا همراه باشد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:27 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

مقاله شیمی ترامادول

بازدید: 5113

بنا به مطالعات، مصرف داروهای اعتیادآور مانند ترامادول در میان دانش آموزان، سربازان و دانشجویان افزایش یافته است. هم اكنون خانواده ها به درس خواندن فرزندان خود بیشتر توجه نشان می دهد تا اینكه این كار از راههای درست انجام گیرد. این، خود یكی از عوامل تشویق و روی آوردن دانش آموزان به مواد مخدر بوده است.

از آنجا كه آموزش های سنتی در پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر چندان مؤثر نبوده، بیشتر با دافعه رو به رو بوده است، نیاز به ارایه ی اطلاعات و افزایش آگاهی عمومی در زمینه ی اثر و عملكرد این مواد ضروری به نظر می رسد. در این مقاله ترامادول به عنوان نمونه ای از این مواد معرفی می شود.

 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 دی 1392 ساعت: 3:25 منتشر شده است

برچسب ها : ,
نظرات()

دانلود مقاله نانو اکسید روی | Nano zinc oxide

بازدید: 3246
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

654545434345

مقاله نانو اکسید روی، ساختار ها، نواقص و کاربردها ؛ این مقاله شامل نانو ساختار های اکسید روی، کاربرد وسایل نوظهور و ظرفیت آن در جذب الکترون در سلول های خورشیدی است ، در این مقاله کنترل عمده نواقص شیمیایی آن که در میان خواص قابل کنترل نکته کلیدی به شمار می رود و در بحث کاربردهای نوین اکسید روی مطرح نشده، بررسی می شود. این مقاله به صورت PDF می باشد در ادامه می توانید آنرا دانلود کنید.

 

لینک دانلود

پسورد: www.bluechemist.ir

حجم فایل: 275 کیلوبایت

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: یک شنبه 1 دی 1392 ساعت: 2:50 منتشر شده است
نظرات()

پیوند آروماتیک

بازدید: 5517

6566768978098-09-09

پیوند آروماتیک به یک پیوند آلی گفته می‌شود که در آن یک حلقه جفت از پیوندهای غیراشباع، جفتهای تکی یا اربیتال‌های خالی یک استواری قویتر از استواری جفتسازی تنها را از خود نشان می‌دهند.
واژه آروماتیک به معنی خوشبو است.
آروماتیک‌ها، دسته وسیعی از ترکیبات را تشکیل می‌دهند که شامل بنزن و ترکیباتی باشند که از نظر رفتار شیمیایی مشابه بنزن می‌باشند. برخی از این مواد، حتی به‌ ظاهر شباهتی به بنزن ندارند. برخلاف آلکن‌ها و آلکین‌ها، بنزن و سایر ترکیبات آروماتیک، تمایلی برای انجام واکنشهای افزایش از خود نشان نمی‌دهند، ولی در واکنشهای جانشینی شرکت می‌کنند که یکی از صفات شاخص این دسته از مواد می‌باشد.

اگر گروههای عاملی روی حلقه قرار بگیرند، بر واکنش پذیری حلقه اثر خواهند گذاشت. واکنش پذیری عوامل متصل به حلقه نیز به‌ وسیله بخش آروماتیک تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

مولکولهایی آروماتیک هستند و خصلت آروماتیکی از خود نشان می‌دهند که تعداد الکترونهای سیستم π آنها، ۲ و ۴ و ۶و ۱۰و… باشد. این ضرورت، قاعده هوکل یا ۴n+۲ نامیده می‌شود. سپس ترکیباتی که برای آنها n=0, ۱ , ۲ ,… می‌باشد، آروماتیک خواهند بود.
اگر گروههای عاملی روی حلقه قرار بگیرند، بر واکنش پذیری حلقه اثر خواهند گذاشت. واکنش پذیری عوامل متصل به حلقه نیز به‌ وسیله بخش آروماتیک تحت‌ تأثیر قرار می‌گیرد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: یک شنبه 1 دی 1398 ساعت: 2:43 منتشر شده است
نظرات()

مجموعه کتابهای رشته شیمی

بازدید: 5923

 

مجموعه کتابهای رشته شیمی


 

طيف سنجي الكترون براي تجزيه شيميايي(ESCA ) طيف سنجي الكترون براي تجزيه شيميايي(ESCA ) : سلا م دوستان پاورپوينت اين مطلب در اين قسمت گذاشته شده، ... [بیشتر] (194.8 کیلوبایت)
 

 

 
الكترو شيمي تجزيه اي الكترو شيمي تجزيه اي : سلام خدمت تمام دوستان شيميستم اين كتاب توي ارشد راحت گي ... [بیشتر] (22.07 مگابایت)
 

 

 
اطلاعاتي در مورد SPE اطلاعاتي در مورد SPE : تقديم به همه دوستان شيميستم ، اگر بدردتون خورد بدردتون ... [بیشتر] (161.7 کیلوبایت)
 

 

 
اسلاید آموزش مبحث هیبریداسیون اسلاید آموزش مبحث هیبریداسیون : هیبریداسیون یکی از مباحث نظریه ی vespr است که آشنایی با ان ... [بیشتر] (1.05 مگابایت)
 

 

 
گرافن باریکترین ضد زنگ گرافن باریکترین ضد زنگ : این text درباره گرافن است (11.6 کیلوبایت)
 

 

 
فزایش استحکام گرافن با تا زدن آن فزایش استحکام گرافن با تا زدن آن : این text در مورد گرافن است (11.8 کیلوبایت)
 

 

 
آموزش محلول سازی آموزش محلول سازی : این text در مورد طریقه محلول سازیست (173.9 کیلوبایت)
 

 

 
ساخت باطری با گرافن ساخت باطری با گرافن : این text در مورد باطری جدید از گرافن است (12.3 کیلوبایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 26) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 26) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 26: آمینواسیدها، پپ� ... [بیشتر] (2.42 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 25) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 25) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 25: هترواتمها در ترک ... [بیشتر] (1.82 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 24) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 24) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 24: کربوهیدراتها) تش ... [بیشتر] (2.22 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 23) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 23) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 23: ترکیبهای دی کربو ... [بیشتر] (1.66 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 22) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 22) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 22: ​شیمی بنزن استخ� ... [بیشتر] (2.34 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 21) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 21) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 21: : آمینها و مشتقات ... [بیشتر] (2.67 مگابایت)
 

 

 
راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 20) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 20) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 20: مشتقات کربو کسیل ... [بیشتر] (2.57 مگابایت)
 

 

 

 

 

راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 19) راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 19) : راهنمای شیمی آلی ولهارد جلد سوم (فصل 19: کربو کسیلیک اسید ... [بیشتر] (2.21 مگابایت)
 

 

 
آمونیاک آمونیاک : 17 صحفه (126.5 کیلوبایت)
 

 

 
افزایش حجم آب هنگام انجماد افزایش حجم آب هنگام انجماد : 1 صحفه (16.4 کیلوبایت)
 

 

 
آشنایی با علائم هشدار دهنده در آزمایشگاه شیمی آشنایی با علائم هشدار دهنده در آزمایشگاه شیمی : 1 صحفه (371.0 کیلوبایت)
 

 

 
Flame Ionization Detector - FID Flame Ionization Detector - FID : این مقاله در مورد "دتکتور های FID " هست که در دستگاه های تج ... [بیشتر] (1.12 مگابایت)
 

 

 
مول مول : 1 صحفه (13.7 کیلوبایت)
 

 

 
پلیمرها پلیمرها : سلام این کتاب برای افرادی که در صنایع پلیمری مشغول به ف ... [بیشتر] (3.94 مگابایت)
 

 

 
Food Lipids Chemistry, Nutrition, and Biotechnolog Food Lipids Chemistry, Nutrition, and Biotechnolog : 5.7MB زبان اصلی 1016ص (5.70 مگابایت)
 

 

 
inorganic chemistry inorganic chemistry : زبان اصلی (3.42 مگابایت)
 

 

 
آمونیاک آمونیاک : آمونیاک محرک خسارت نوری فتوسیستم 2 در حضور باکتری Cyanobacte ... [بیشتر] (126.5 کیلوبایت)
 

 

 
شیمی سال دوم دبیرستان شیمی سال دوم دبیرستان : کتاب شیمی دوم دبیرستان در سال 1340 (1.40 مگابایت)
 

 

 
Synthetic Methods Catalysis Synthetic Methods Catalysis :  (1.58 مگابایت)
 

 

 
بررسي روش استخراج با حلال براي تصفيه فسفريك اسيد ص بررسي روش استخراج با حلال براي تصفيه فسفريك اسيد ص : -;{@ (218.1 کیلوبایت)
 

 

 
Inorganic chemistry Inorganic chemistry : -;{@ (4.89 مگابایت)
 

 

 
لغت نامه ي شيمي لغت نامه ي شيمي : اين لغت نامه انگليسي به انگليسي است (2.88 مگابایت)
 

 

 


 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: یک شنبه 26 آبان 1392 ساعت: 21:45 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق الکل شناسی

بازدید: 3443
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

در تحقیق ارائه شده توزیع منابع استفاده گردیده در مباحث این تحقیق به شرح زیر‌ می باشد:‌

۱- مباحث مربوط به ترک الکل، نظریه‌ی فرآیند هماورد و پیوست پرسشنامه MAC-R از کتاب الکلیسم دکتر بهروز معبودیان

۲- مباحث مربوط به متن اصلی (اینترنت)

۳- و بالاخره تمام مباحث باقیمانده دیگر از کتاب خلاصه روان پزشکی کاپلان – سادوک می‌باشد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:57 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق دی اکسید کربن محلول ، PH ، قلیائیت ، سختی

بازدید: 3173
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

اگر چه Co2 بسیار محلول در آب می باشد در اتمسفر جزء کوچکی بحساب می آید . کمتر از ۱% دی اکسید کربن در آب به شکل اسید کربنیک می …

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:55 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق شیمی فیزیک

بازدید: 6180
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

 

تحقیق شیمی فیزیک

 
 

download دانلود تحقیق شیمی فیزیک

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:54 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق الکتروفورز رشته شیمی

بازدید: 3293
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

مروزه الکتروفورز شاید اصلی ترین تکنیک برای جداسازی ملکولها در آزمایشگاه‌های سلولهای زیستی است. زیرا تکنیک قدرتمندی است و هنوز به طور معقولانه ای آسان و ارزان است و خیلی …

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:52 منتشر شده است
نظرات()

دانلود مقاله انرژی هسته ای

بازدید: 3709
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

فهرست مقاله انرژی هسته ای : کاربرد انرژی هسته ای امنیت نیروگاه هسته‌ای نگرانی‌های محیط زیستی امتیاز و برتری انرژی هسته‌ای اولین واکنش ذ نجیره ای خود تقویت شونده پیشرفت انرژی …

فهرست مقاله انرژی هسته ای :

کاربرد انرژی هسته ای

امنیت نیروگاه هسته‌ای

نگرانی‌های محیط زیستی

امتیاز و برتری انرژی هسته‌ای

اولین واکنش ذ نجیره ای خود تقویت شونده

پیشرفت انرژی هسته ای برای مقاصد صلح آمیز

انرژی هسته ای در ایران

اورانیوم

منابع اورانیم

آسیاب کردن اورانیوم

اکتشاف و استخراج و تغلیظ اورانیم

خواص اشعه رادیواکتیو

خواص ذره آلفا

خواص ذره بتا

خواص اشعه گاما

کیک زرد چیست؟

روش تهیه کیک زرد

مواد تشکیل‌دهنده کیک زرد

کاربردهای کیک زرد

غنی سازی اورانیم

روشها ی جداسازی و غنی سازی ایزوتوپ اورانیوم

روش انتشار گازی دیفیوژن

روش سانتریفیوژ گازی

تاریخچه بمب اتم

تقسیم بندی انرژی انفجار سلاح اتمی

بازفرآوری سوخت

راکتور های هسته ای

رآکتور آب تحت فشار

رآکتور آب جوشان

انرژی شکافت هسته‌ای

راکتورهای تحقیقاتی تانکی

مزایای راکتور های زاینده سریع

راکتورهای آب سبک تحت فشار

راکتور های خنک شونده با گاز

راکتور های آب سنگین تحت فشار

واکنش های دوتریم- تریتیم

ساختار همجوشی هسته ای:

سوخت های همجوشی

مدیریت زباله های هسته ای

پسمان های هسته ای

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:51 منتشر شده است
نظرات()

دانلود مقاله مدلسازی دوفازی بستر سیال تولید پلی اتیلن

بازدید: 3571
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

در این مقاله، یک مدل دو فازی که در آن راکتور بستر سیال به دو فاز حباب و امولسیون تقسیم شده و واکنش در هر دو فاز حباب و امولسیون …

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:50 منتشر شده است
نظرات()

دانلود مقاله تهیه اسید نیتریک

بازدید: 3358
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

 فهرست مقاله تهیه اسید نیتریک:

تاریخچة اسید نیتریک

خواص اسید نیتریک

کاربرد اسید نیتریک

روش های تولید اسید نیتریک

شبیه سازی فرآیند تولید اسید نیتریک

شرح فرآیند تولید اسید نیتریک

هوای مورد نیاز فرآیند

واکنش هوا و بخار آمونیاک

گازهای خروجی از راکتور

برج سفید کننده

جریان‌ گازهای خروجی از برج جذب

آب کولینگ مدار بسته

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:47 منتشر شده است
نظرات()

گزارش کارآموزی پالایشگاه گاز

بازدید: 4544
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

 فهرست گزارش کارآموزی کارآموزی پالایشگاه گاز رشته مکانیک و شیمی: معرفی اجمالی پالایشگاه گاز سرخون و قشم معرفی واحد های پالایشگاه اتاق کنترل واحد تعمیرات واحد ابزار دقیق واحد تعمیرات …

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:45 منتشر شده است
نظرات()

پایان نامه تاثیرات زیست محیطی آسفالتهای بازیافتی

بازدید: 3049
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

بازیافت اسفالت گرم شامل عملیاتی است که طی آن آسفالت برداشت شده از روسازی موجود با یا بدون مصالح غیر آسفالتی، به شرح ضخامت تعیین شده در نقشه های اجرائی و مطابق دستورات دستگاه نظارت، بعد از شکستن و خردشدن و دانه بندی، و اختلاط با مواد قیری و یا ترکیبات جوان کنند با یا بدون مصالح سنگی جدید و یا آسفالت گرم جدید، در یک کارخانه مرکزی آسفالت و یا در محل به طریق گرم و مطابق مشخصات اسفالت گرم و بتن اسفالتی تولید و در سطح راه پخش و کوبیده می شنود. کلیه مصالح مصرفی در این عملیات و روش های طرح، ساخت و اجراء و کیفیت مخلوط اسفالت نهائی تهیه شده باید با مشخصات فصول مربوطه در نشریه شماره ۱۰۱ و آئین نامه روسازی راه، نشریه شماره ۲۳۴ و نشریه ۳۴۱ نظام فنی و اجرایی کشور مطابقت داشته باشد.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:43 منتشر شده است
نظرات()

دانلود پروژه دیگ بخار

بازدید: 4289
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

پروژه دیگ بخار ویژه رشته تاسیسات وشیمی.با بیش از ۱۰۰ صفحه.

 

فهرست این پروژه به شرح زیر ارائه میشود:

چکیده

مقدمه

انواع دیگ بخار و طبقه بندی آنها

آب رسانی برای دیگ بخار

سیستم گازرسانی برای دیگ بخار

مشعل

انتخاب نوع دیگ

دیگ لوله – آتشی

محدودیت دیگ لوله – آتشی

راهنمای راه اندازی دیگ های لوله بخار آتیش ( فایر تیوپ )

مختصری در مورد مراحل ساخت دیگ بخار

وجود دریچه های بازرسی در دیگ بخار

مکان و شرایط نصب

شرایط نصب دودکش

رسوبات تشکیل شده از آب و بخار

آزمایش آب تغذیه و آب دیگ بخار

تمیر کردن سطوح داخلی

دمیدن بخار

صرفه جویی در دیگهای بخار

دمای دودکش

پیش گرمایش هوای احتراق

جلوگیری از احتراق ناقص

کنترل هوای اضافی

اکسید های آهن

دیگر فلزات و اکسیدهایشان

رسوبات تشکیل شده از آب و بخار

مرفولوژی رسوب

چگالی گازها

چگالی مخلوط گازها

ترکیبات شیمیایی سوختها

محاسبات احتراق

سوختهای گاز

سوخت های جامد و مایع

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:40 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق درباره عنصر کربن رشته شیمی

بازدید: 4843
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

کربن به دلایل زیادی قابل توجه است. اشکال مختلف آن شامل یکی از نرم‌ترین (گرافیت) و یکی از سخت‌ترین (الماس) مواد شناخته شده توسط انسان می‌‌باشد. افزون بر این، کربن میل زیادی به پیوند با اتمهای کوچک دیگر از جمله اتمهای دیگر کربن، داشته و اندازه بسیار کوچک آن امکان پیوندهای متعدد را بوجود می‌‌آورد. این خصوصیات باعث شکل گیری ده میلیون ترکیبات کربنی شده است .

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:37 منتشر شده است
نظرات()

دانلود تحقیق فرامولاسیون صابون

بازدید: 3326
دسته بندی: مقاله,پروژه,,

مدت ۴ تا ۵ ساعت حرارت دیده عمل پخت صابون نسبتا تکمیل گردد پس از مرحله تولید چربی به صابون ‚ به علت اینکه جرم حجمی صابون پخته شده کمتر …

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 11 بهمن 1391 ساعت: 14:35 منتشر شده است
نظرات()

رشد آموزش شیمی شماره‌ 103. زمستان 91

بازدید: 4612

 

 

 

 

عناوین
آموزش شیمی در بوته نقد
نمونه پرسش‌های شیمی
جایگاه آموزش شیمی در انجمن شیمی ایران
شیمی در وب
تازه‌های شیمی
نتیجه مسابقه‌های مجله
گرما و تشنگی را خلع سلاح کنی
چای سبز یک نوشیدنی بی نظیر
در مصرف روی میانه‌رو باشیم
رازهای نهفته در تغییر فاز
کارایی در سایه حضور آنزیم
آموزش تعادل با هم‌سان‌ها
انرژی و ذره‌های سازنده ماده از نگاه آموزشی
جایگاه مفهوم‌های بنیادی در آموزش شیمی
آموزش عنصرها و ترکیب‌ها را فعالیت محور کنید
آزمایش روی سکوی نایلونی
فردا خیلی دیر است

 

 

 

حجم 4.3 مگابایت

 

لینک دانلود

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 4 بهمن 1391 ساعت: 21:6 منتشر شده است
نظرات()

اخبار و مقالاتی از تحولات نانو تکنولوژی جهان

بازدید: 3820
دسته بندی: مقاله,عمومی,خبرها,,

 

    اخبار و مقالاتی از تحولات نانو تکنولوژی جهان
    عنوان : اخبار و مقالاتی از تحولات نانو تکنولوژی جهان
    موضوع : شیمی
    زبان : فارسی
    نوع فایل : PDF
    تعداد صفحات : 32
    حجم : 492 KB




    لینک غیرمستقیم دانلود
می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: یک شنبه 17 دی 1391 ساعت: 13:40 منتشر شده است
نظرات()

مترجم آنلاین همه زبانها توسط گوگل

بازدید: 7451


مترجم آنلاین گوگل یا google translate یک ابزار بسیار با ارزش و کاربردی است که اکثر اوقات در حال کار کردن با اینترنت نیاز به آن پیدا میکنیم. برای استفاده متن یا کلمه مورد نظر را انتخاب کرده , کپی کنید و در باکس گوگل ترانسلیت قرار دهید یا paste کنید. اگر سایت خاصی را برای ترجمه در نظر دارید آدرس آن را در باکس وارد کنید و لینک مربوطه را کلیک کنید تا صفحه سایت داده شده ترجمه شود ...

 

ورود به سایت 

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: جمعه 8 دی 1398 ساعت: 15:11 منتشر شده است
نظرات()

پاور پوینت دروس تخصصی رشته شیمی کاربردی

بازدید: 6420

 

کارگاه شیشه گری

آزمایشگاه شیمی آلی 1

آزمایشگاه شیمی آلی 2

شیمی هسته ای

شیمی تجزیه دستگاهی

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 7 دی 1391 ساعت: 2:42 منتشر شده است
نظرات()

حل تمرین مسائل شیمی فیزیک 2

بازدید: 9388

 

حل تمرین مسائل شیمی فیزیک 2

 

دانلود کنید.

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 7 دی 1391 ساعت: 2:35 منتشر شده است
نظرات()

کنترل فرآیندها (26346)

بازدید: 5577

 زبان: فارسی  نویسنده: سید محمود رضا پیشوایی
 نوع فایل: PDF
 تعداد صفحات: 155  ناشر: دانشگاه صنعتی شریف
 حجم کتاب: 2.44 مگابایت

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: پنج شنبه 23 آذر 1391 ساعت: 1:19 منتشر شده است
نظرات()

آزمایش های شیمی

بازدید: 12743

 

1- نوشته آتشین با پتاسیم نیترات

2- نقاشی با مواد شیمیایی

3- تغییر رنگ نوشته ها

4- -نگه داشتن یک سوزن یا تیغ روی آب

5- استعداد آب در خوردن سکه!

6- فرار چوب کبریت ها

7- قایق صابونی

8- رنگ کردن با آب !

9- جریان های دارای جاذبه

 

10- اثر جسم باردار روی جریان آب

می پسندم نمی پسندم

این مطلب در تاریخ: چهار شنبه 22 آذر 1391 ساعت: 18:12 منتشر شده است
نظرات()

ليست صفحات

تعداد صفحات : 4
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

ورود کاربران

نام کاربری
رمز عبور

» رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری

تبلیغات

متن

پشتيباني آنلاين

پشتيباني آنلاين

آمار

آمار مطالب آمار مطالب
کل مطالب کل مطالب : 372
کل نظرات کل نظرات : 22
آمار کاربران آمار کاربران
افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا تعداد اعضا : 75

آمار بازدیدآمار بازدید
بازدید امروز بازدید امروز : 15
بازدید دیروز بازدید دیروز : 0
ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 2
ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز آي پي امروز : 5
آي پي ديروز آي پي ديروز : 0
بازدید هفته بازدید هفته : 249
بازدید ماه بازدید ماه : 2068
بازدید سال بازدید سال : 5904
بازدید کلی بازدید کلی : 150849

اطلاعات شما اطلاعات شما
آی پی آی پی : 44.192.53.34
مرورگر مرورگر :
سیستم عامل سیستم عامل :
تاریخ امروز امروز :

نظرسنجي

به نظر شما کدام بخش مفیدتر می باشد؟

درباره ما

شیمی کاربردی
به وب سایت من خوش آمدید با سلام. این وب سایت توسط دانشجو شیمی کاربردی دانشگاه آزاد دورود برای اطلاع رسانی به تمامی دانشجویان رشته ی شیمی ارائه شده است. امیدوارم که این وب سایت مورد توجه تان قرار بگیرد. باتشکر

تبادل لینک هوشمند






خبرنامه

براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود